Pridruži se nam

Iniciativa za demokratični socializem je gibanje in politična stranka, kjer verjamemo, da je skupnost tista, ki mora imeti pravico odločati o svoji usodi in razpolagati s proizvodnimi sredstvi družbe. To načelo zagovarjamo povsod, od zaposlenih v podjetju pa vse do državnega proračuna. Uresničujemo ga z lastnim zgledom – v decentralizirani in demokratični organizaciji, ki na vsakem koraku spodbuja samoorganiziranje in aktiven angažma.

Obvestilnik >>

Za začetek se naročite na redna obvestila, ki jih pošiljamo vsak petek in vas obveščamo o naših aktivnostih in intervencijah na lokalni in državni ravni.

Donacije >>

Kot protisistemska stranka ne moremo računati na podporo privlegiranih gospodarskih in političnih elit. Svoje kampanje in aktivnosti tako financiramo z visokimi prispevki naših izvoljenih predstavnikov, s crowdfunding-om in z vašimi donacijami. Vsak evro pomaga!

Postani član/-ica >>

V borbi za pravičnejšo družbo pa je ključna predvsem ena stvar: vaš lasten angažma. Postanite član ali članica ene izmed najmlajših političnih organizacij v državi, ki pa je dobrem letu dni delovanja prek koalicije Združena levica že pustila močan pečat v slovenskem političnem prostoru.
Naše ambicije pa so še mnogo višje, zato potrebujemo vašo pomoč.

Dodatne informacije >>

V primeru nejasnosti ali dodatnih vprašanj smo vam na voljo za pojasnila.