Socialisti odpiramo vrata naših prostorov v Škofji Loki

Škofja Loka

Vabimo vas na otvoritev pisarne Združene levice na Mestnem trgu 21, ki bo potekala v petek, 9. decembra z začetkom ob 18.00.
FB dogodek >>

Politični projekt socializma je celovita družbena prenova, demokratizacija vseh ravni družbe od spodaj navzgor. To je dolgotrajen in obsežen proces, ki mu delo v predstavniških institucijah ni popolnoma doraslo. Potreben je širok angažma delovnih ljudi, ki se povezujejo in kolektivno delujejo v svojih okoljih.

Naš prostor to odraža. V njem smo vam na voljo za pogovor škofjeloški poslanec v Državnem zboru Miha Kordiš ter občinska svetnika Davor Tavčar in Martin Trampuš. Prelistate ali kupite lahko knjige iz kataloga Založbe Sophia, ki skrbi za družbenokritično knjižno produkcijo in izdaja revijo Borec. V kratkem se nam bodo pridružile še sindikalne dejavnosti, vzpostavljamo pa tudi sodelovanje z Združenjem borcev. O dogodkih, našem delu v parlamentu, občinskem svetu in drugih aktivnostih sproti obveščamo v izložbi.

Uradno otvoritev v mesecu decembru bo torej pisarna pričakala v polnem zagonu. V prihajajočem letu jo želimo napolniti s še več dogodki in ponuditi mesto načrtovanja, debate in sodelovanja vsem posameznikom in organizacijam, ki delijo naše temeljno poslanstvo prizadevanja za boljši, lepši svet. Prva priložnost bo že družabni dogodek ob otvoritvi v družbi prigrizkov in kuhanega vina. Vabljeni!

Uradne ure
Miha Kordiš, 1., 2. in 4. ponedeljek v mesecu med 9.00 in 11.00
Davor Tavčar in Martin Trampuš, vsako sredo med 17.00 in 19.00

Deli.