Celje! – IDS na lokalnih volitvah

CELJE

PROGRAM

Odloča naj skupnost!

ZL_plakat_lokalne'14_osnutek_m_Page_2Volilni okraj 1

Milan Djaković1. Milan Djaković (1987) – ekonomski tehnik. Deluje na področju umetnosti; prvo likovno razstavo je imel v Mariboru 2012. Področja interesa so filozofija in literatura specifično, umetnost nasplošno. Študiral računalništvo in informacijske tehnologije. Je član Iniciative za demokratični socializem.

 

Volilni okraj 2

Špela Šalomon1. asist. Špela Šalomon, dr.med. (1986) – zdravnica v ZD Celje, asistentka na Medicinski Fakulteti Maribor in doktorska študentka Biomedicinske tehnologije. V prostem času športnica (borilne veščine), ljubiteljica dobrih zgodb in navdušenka nad sodobno tehnologijo.

Matija Kovač2. Matija Kovač (1989) – absolvent arhitekture. Deluje na področjih grafičnega oblikovanja, oblikovanja razstav, scenografije in arhitekture. Je soustanovitelj zavoda Hiša kulture Celje.

Mateja Žvižej3. Mateja Žvižej (1976) – mati, knjižničarka, študentka hortikulture, amaterska igralka/režiserka. Zavedna celjanka, ki želi svojemu mestu boljšo prihodnost. Članica Iniciative za demokratični socializem.

4. Bojan Sedlar (1950), dipl inž. metalurgije, upokojenec,” inovator leta” v Železarni Štore, borec za pravično in pošteno Slovenijo ter član Iniciative za demokratični socializem. Aktivno sodeluje v Mestni četrti Dečkovo naselje, v borčevski organizaciji in Svetu Mestne četrti.

Alenka Kveder5. mag. Alenka Kveder (1964) – zaposlena sem na Območni geodetski upravi Velenje. Včasih popotnica in obiskovalka gora, danes pesnica. Radosti in tegobe življenja delim s partnerjem in psom. Znam sprejemati drugačnost, sem vztrajna, zaupam sebi in ZL.

 

Volilni okraj 3

Muanis Sinanović1. Muanis Sinanović (1989) – študent splošnega jezikoslovja in filozofije. Prejemnik nagrade za najboljši knjižni prvenec leta 2012 na Slovenskem knjižnem sejmu. Sodelavec kulturne redakcije Radia Študent. Ustanovni član Iniciative za demokratični socializem.

Liljana Zupanc2. Liljana Zupanc (1965), ekonomistka, brezposelna, mama samohranilka, trenutno skrbim za mlajšega šoloobveznega sina in sem tudi ljubiteljska slikarka. Ker ne morem več biti indiferentna do stanja, ki ga imamo v mestu Celje, sem se odločila aktivno sodelovati v stranki TRS.

Deli.